Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petiție pentru eliminarea pensiilor speciale. Românii semnează online
WhatsApp
Românii semneaza o petiție pentru eliminarea pensiilor speciale, nemulțumiți fiind că promisiunile din campania electorală nu au fost respectate. 

"Credem ca este timpul ca societatea civila sa se indrepte si spre alte obiective care ne privesc pe toti.

Asa cum au fost date legile de catre intreaga clasa politica aduce multe inechitati sociale, avantajand in mod incorect o serie de categorii in detrimentul majoritatii contribuabililor.

Prin urmare, cred ca un prim pas spre normalitate este realizarea unei noi legi a pensiilor in care singurul criteriu care sa conteze este cel al contributivitatii. (evident ca pensiile acordate pana acum nu pot fi modificate, dar important este sa construim pentru viitor))

Nu este normal ca magistratii, serviciile speciale, politia, jandarmeria, armata, parlamentarii sa se bucure de privilegii si dupa iesirea la pensie in timp ce majoritatea contribuabililor dupa 40 de ani de munca obtin pensii de pana in 2000 lei", se arată în textul petiției publicată pe site-ul de specialitate petitieonline.ro.

Oricine dorește poate semna petiția accesând acest ACEST LINK.

În ultima perioadă, subiectul pensiilor speciale a fost în atenția opiniei publice, după ce unii membrii PNL au declarat în campanie că vor elimina aceste privilegii pentru unii dintre beneficiari. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel