Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte două judeţe. Dosar deschis pentru un prejudiciu de peste PATRU milioane de lei
WhatsApp
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează, miercuri dimineaţă, un număr de 19 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor.
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Conform unei informări transmise de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), vizaţi în acest dosar sunt reprezentanţi ai unor societăţi comerciale care prestau, printre altele, şi servicii de curăţenie în diverse unităţi sanitare. Poliţiştii pun în aplicare şi şase mandate de aducere.

"În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2012- 2014, reprezentanţii a patru societăţi comerciale s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor evidenţiind contabil şi declarând cheltuieli fictive (...) Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în cuantum de 4.200.000 lei", precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, mai menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel