Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Paznic, agresat și lăsat să moară. A fost băgat în portbagajul unei mașini
WhatsApp
Paznicul unui garaj de TIR-uri din Medgidia a fost băgat în portbagajul unei maşini, dus într-o pădure şi bătut crunt. Agresorii l-au abandonat apoi lângă un spital, unde a şi fost găsit mort. Doi presupuşi agresori au fost arestaţi preventiv în acest caz.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, unul dintre cei doi agresori îl bănuia pe paznicul la un garaj de tiruri din municipiul Medgidia că ar fi implicat în furtul a două baterii-acumulator de la autotrenul său, parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să-l determine să recunoască furtul acumulatorilor.

Drept urmare, în după-amiaza zilei de 5 septembrie, cei doi l-au atacat pe bărbatul de 61 de ani şi, lovindu-l, l-au obligat să intre în portbagajul unui autoturism, cu care l-au transportat în pădurea de la marginea oraşului.

Acolo unul dintre bărbaţi l-a luat la bătaie, extrem de violent, lovindu-l de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni.

„Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului", arată procurorii constănţeni în rechizitoriu.

Ulterior, speriaţi de posibilele consecinţe, cei doi şi-au dus victima cu o dubiţă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale.

Ei le-au declarat anchetatorilor că le-a fost teamă să nu fie recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti.

La scurt timp, bărbatul a fost găsit mort de un medic de gardă alertat de portarul spitalului.

La autopsie s-a stabilit că victima murise prin şoc traumatic şi hemoragic, în cadrul unui politraumatism.

Marţi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de câte 24 de ore a celor doi inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi de lipsire de libertate în mod ilegal, primul în calitate de autor, iar al doilea în calitate de complice.

Apoi, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, prin decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel