Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Paul Stanescu (PSD) aruncă NUCLEARA: Viorica Dăncilă, convinsă de Iohannis să candideze la PREZIDENȚIALE?
WhatsApp
Paul Stănescu, secretarul general al PSD,  a dezvăluit  într-o conferință de presă că Viorica Dăncilă a vrut să-l excludă din partid, după europarlamentare. Mai mult, aceștia conveniseră că ea nu va candida la prezidențiale, însă s-ar fi răzgândit după o discuție privată cu Klaus Iohannis.

El a mai spus că relația cu Viorica Dăncilă s-a răcit când i-a cerut acesteia să nu organizeze Congres în 2019 și să nu candideze la președinție. Deși inițial acceptase, fostul premier și-a schimbat părerea în urma unei discuții tete-a-tete cu Klaus Iohannis.

„Cu doamna Dăncilă am avut o discuţie tete-a-tete, înainte de a accepta propunerea de a fi preşedinte executiv, după europarlamentare. Am rugat-o două lucruri: unu, să nu facem congres în 2019, ci în ianuarie-februarie 2020, şi doi, i-am spus să nu candideze. Am bătut palma, doamna a fost de acord. Înţelegerea a durat foarte puţin, şapte-opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul în Diaspora, în formula Dăncilă-Fifor-Stănescu-Ciolacu-Teodorovici. După întâlnire, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna premier să stea de vorbă cu dumneaei, câteva minute. Cred că au stat 20 de minute, dacă nu o jumătate de oră. Ajungând la Parlament, domna Dăncilă ne-a spus că vrea Congres imediat. Eu i-am spus că pe mine m-a pierdut, în condiţiile date. Eu m-am retras şi am văzut cu toţii ce a urmat“, a afirmat Stănescu.

Actualul secretar general al PSD spune că fostul premier a încercat să scape de el.

„La un moment dat, doamna Dăncilă chiar a vrut să mă dea afară, să mă elimine din partid pentru că n-am făcut altceva decât să spun ce cred că este bine pentru partid. I-am spus că rămân devotat partidului, că nu amestec prieteniile atunci când este vorba despre partid. Sunt omul care reuşeşte să facă această diferenţiere atunci când e vorba de partid“, a mai spus Paul Stănescu, potrivit Realitateadeolt.net

[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel