Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PANICĂ în Italia: Un român a scos o DRUJBĂ și a amenințat trecătorii că le taie capul
Un român în vârstă de 27 de ani a fost reţinut de polițiști, după ce a alergat mai mulţi pietoni cu drujba în localitatea italiană Veroli. 

Scenă demnă de filmele horror în Piazza Mazzoli din localitatea Veroli, Provincia Frosinone. Potrivit portalului ciociariaoggi.it, un român a oprit mașina în zona centrului vechi, a scos din portbagaj o drujbă, a pornit-o și a început să alerge oamenii care se aflau pe stradă. Tânărul a agitat drujba minute în șir, amenințând că le taie capul pietonilor aflați în zonă. 

Martorii spun că bărbatul a spus câteva cuvinte în limba română, însă nimeni nu a înțeles ce spunea. După câteva minute, românul de 27 de ani a băgat drujba la loc în portbagaj și a demarat în trombă. 

Atunci când Carabinierii au ajuns la fața locului, românul dispăruse. Bărbatul a fost totuși identificat cu ajutorul imaginilor surprinse pe camele de supraveghere. 

Oamenii legii l-au găsit acasă și l-au reținut pentru 24 de ore, urmând să fie judecat în libertate. 

Autoritățile vor să afle ce l-a făcut să recurgă la acest gest și dacă românul era sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 mai 2020, 18:51
Artrita, cele patru cauze care o provoacă