Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pacientul nr. 1 din Napoli s-a vindecat: "E ca la poker, câștigi sau pierzi tot!"
WhatsApp
Pacientul nr. 1 din Napoli, un avocat de 49 de ani, s-a vindecat. Avocatul a stat 25 de zile în spital, din care 13 pe oxigen și spune că boala e ca pokerul: „poți câștiga sau pierzi totul". 

La Repubblica a publicat un scurt interviu cu pacientul nr. 1 din Napoli, internat la începutul lunii martie în spital.

"Acest virus este ca o ultimă mână de poker, poți câștiga și recupera sau pierde totul", spune Francesco, avocatul în vârstă de 49 de ani. Acesta s-a întors acasă vineri, după 25 de zile de spital.

Ceilalți șapte membri ai biroului său care sunt acum negativi și-au reluat activitatea.

"Ne-am organizat cu 12 adrese de e-mail fiecare și o cameră virtuală care ne-a permis să gestionăm de la distanță fiecare proces. Am trecut prin momente grele", a spus avocatul.

"Am fost menționat ca pacientul numărul 1 al orașului și acest lucru m-a rănit profund, pentru că nu este adevărat: în spital au existat oameni care au luat virusul înaintea mea, toți reveniți din nord", a adăugat avocatul.

Potrivit acestuia, există un lucru pe care mulți nu l-au înțeles, și anume că e vorba de „un război": „Eu însumi, în spital, m-am simțit ca un prizonier de război. Timp de 25 de zile am văzut oameni suferind. Am avut 12, poate 13 zile singur, pe oxigen. Nu aș dori asta nici celui mai mare dușman al meu. Mă simt un ghinionist norocos", a adăugat Francesco, potrivit Mediafax.

Întrebat de își dorește acum, avocatul a răspuns că vrea doar să fiu liniștit și să se întoarcă la muncă: „Mi-aș dori să fi fost un vis rău. Să mă trezesc și să găsesc lumea așa cum era înainte. Întrucât nu este posibil, sper că cel puțin acest război se va încheia în curând pentru toată lumea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel