Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pacient, internat cu SARS-CoV-2 la Terapie Intensivă: ”Ce prost am fost că nu m-am vaccinat”
Mai mulți pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 şi internaţi la Terapie Intensivă la Spitalul Orăşenesc din Mioveni solicită să fie vaccinaţi după ce ajung cu multiple probleme pe paturile de spital.  
Mai multe locuri la ATI pentru pacienții cu Covid

Până acum, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de la Mioveni au ajuns 275 de pacienţi, iar 70% dintre aceştia au supravieţuit, mulţi dintre ei cerând să fie vaccinaţi înainte de a fi externaţi. Au fost pacienţi ajunşi la ATI la Mioveni care singuri şi-au dat seama că au greşit. O parte dintre ei au cerut să fie vaccinaţi după ce au ajuns la Terapie Intensivă.

”Ce prost am fost că nu m-am vaccinat”, ne-a spus la un moment dat un pacient internat la ATI în acest an”, precizează medicul Mihaela Terheci, şef compartiment Boli Infecţioase la Spitalul Orăşenesc Mioveni, scrie adevarul.ro.

”Au fost mulţi pacienţi tineri, care au stat mult acasă şi apoi au ajuns la spital, vă rog să nu vă lăsaţi înşelaţi de boala asta. Debutul simptomatologiei este ca o uşoară răceală, după care urmează 5-6 zile de acalmie, după care urmează bomba ce ne ucide, acel sindrom inflamator ce face ca toate organele să cedeze”, avertizează doctorul Adrian Ciocănea, şef secţie Terapie Intensivă la Spitalul din Mioveni.

[citeste si]
 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?