Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ovidiu Raețchi: Fifor, argumentație PRECARĂ de când vorbește cu Dăncilă. Stă ca Napoleon
WhatsApp
 Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat că „pesedistul” Mihai Fifor are o argumentație precară de când are contact prea des cu Viorica Dăncilă și „șade zilnic, tăcut și măreț”, în dreapta premierului „de parcă ar sta lângă Napoleon”.

„Pesedistul Fifor - cunoscut pentru faptul că a semnat o scrisoare anti-Dragnea vreo zece minute, dupa care s-a speriat și a zis că aia nu-i semnatura lui - spune că dacă în România apare «o calamitate sau un accident grav» și un ministru PSD nu va fi în fruntea Ministerului de Interne pentru a conduce operațiunile (deoarece președintele Iohannis refuză propunerile unui Cabinet care și-a pierdut majoritatea și fuge de Parlament) - va fi vai și amar de noi”, a scris Ovidiu Raețchi, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul se întreabă cum a putut Mihai Fifor să spună că un ministru PSD a fost vreodată util în activitatea Internelor, când tot ce a făcut a fost să alunge specialiștii din instituție.

„Să fie de vină contactul prea des cu Viorica Dăncilă - în dreapta căreia Fifor șade zilnic, tăcut și măreț de parcă ar sta lângă Napoleon - pentru nivelul precar al argumentației sale? Să fie oare contagioasă perspicacitatea mai domoală a doamnei Dăncilă? Cum să sugerezi că un ministru PSD ar fi vreodată util într-o activitate a Internelor, când singurul lucru pe care l-a făcut acest partid a fost să distrugă sistemul, să alunge specialiștii, să sufoce fiecare eșalon prin politizare, să rărească efectivele de profesioniști și să umfle trupele de protecție ale lui Dragnea?”, a completat Raețchi.

Atac dur la Carmen Dan 

 

Deputatul PNL a adăugat că nu a condus nimic Carmen Dan, de exemplu, ci doar a fost păcălită de niște escroci că are statul paralel în priză.

„Ce comandament de urgență să conducă un pesedist? Comandamentul de la Caracal a fost coordonat de câteva ore de un ministru buimac și turmentat, care, după ce a balmajit că nu știe nimic, și-a dat demisia și a fugit mâncând pământul. Comandamentul din 10 august, din Piața Victoriei, a fost condus de un pesedist antisemit de la Primăria Capitalei, care a declarat singur că i-a mințit pe procurori în cazul intervenției brutale, pentru a proteja PSD. Ce să conducă Carmen Dan, care a fost păcălită de niste escroci că are statul paralel în priză și care a pus toți părinții din România pe jar din cauza Balenei Albastre - o amenințare care pur și simplu nu exista?”, a explicat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel