Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban intervine în SCANDAL: "PSD a ajuns o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi"
WhatsApp
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, critică anunţul PSD referitor la plângerea penală împotriva liberalilor, arătând că susţine declaraţiile colegilor săi privind falsificarea cifrelor bugetare şi că reprezentanţii PSD ar trebui să sufere consecinţe penale. 

"Reflexul comunistoid al PSD de a închide gura celor care spun lucrurilor pe nume, prin ameninţare şi încercări de intimidare cu plângeri penale, arată adevărata faţă hâdă a acestui grup de indivizi, care a încetat să mai fie un partid politic. PSD a ajuns azi doar o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi, care îşi caută cu exasperare salvarea personală. După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un duşman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce să le pună căluşul în gură celor care vorbesc. Anunţ în calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal că susţin toate declaraţiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare de către actuala guvernare", afirmă Orban într-un comunicat transmis marţi.

Acesta arată că va fi "ocazia perfectă" pentru ca liberalii să demonstreze în justiţie greşelile coaliţiei de guvernare.

"Cei care ar trebui să sufere consecinţe penale nu sunt colegii mei, care spun adevărul, ci tocmai cei din PSD, care mint cu neruşinare cu privire la bugetul de stat, care au făcut praf finanţele ţării, şi sunt convins că vor plăti pentru nota de plată pe care o pun pe umerii noştri şi ai copiilor noştri", adaugă Orban.

Bugetul este unul construit pe "bani falși"

 

El aminteşte faptul că de la începutul anului a avertizat că întregul buget de stat pe anul 2019 este unul construit pe "bani falşi" şi că acest lucru este confirmat în prezent de execuţia bugetară la şase luni.

"Rectificarea bugetară promovată de Guvern este complet falsă, reprezentând doar un artificiu de a masca realitatea situaţiei bugetare dezastruoase", mai spune Orban, transmite Mediafax.

Preşedintele PNL subliniază că "iresponsabilitatea" cu care a fost construită rectificarea bugetară de către PSD-ALDE va face ca pe finalul acestui an România să ajungă într-o situaţie economică extrem de dificilă, deşi nu există o situaţie de criză economică internaţională, iar sectorul privat a făcut eforturi uriaşe de a obţine creştere economică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel