Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban, despre cauza eșecului PNL la Timișoara și Brașov: „Poate durata prea mare a mandatului”
WhatsApp
Președintele PNL Ludovic Orban a vorbit marți seara despre situațiile de la Timișoara și Brașov, unde partidul a pierdut posturile de primari, care au fost câștigate de candidați ai USR-PLUS: „Poate durata prea mare a mandatului, poate incapacitatea de a comunica”.

Întrebat despre colaborarea cu partenerii de la USR-PLUS, președintele PNL Ludovic Orban a spus că pe el îl interesează doar datele.

„PNL a câștigat alegerile cu 34%, pe locul 2 a fost PSD 30%, asta la votul politic, și pe locul 3 USR cu 13%. Ăsta e rezultatul. Sigur că am văzut că unii nu văd decât victoriile de la Timișoara și Brașov ale USR-PLUS. Foarte bine, asta a fost voința alegătorilor, deși ambii primari pe care i-am avut noi au niște rezultate deosebite în administrație, sigur poate durata prea mare a mandatului, poate incapacitatea de a comunica, dar rezultatele concrete se văd. În Timișoara, nu știu câte pasaje, nu știu câte dezvoltări imobiliare spectaculoase, sistem de management al traficului”, a declarat Orban la postul B1TV.

Acesta a spus că, la primari, PSD a obținut 1.430 de mandate, de la 1.700 câte avea, iar PNL circa 1.250. Pe locul trei se află, potrivit premierului, PMP, cu 50 de mandate, iar USR-PLUS „este abia pe locul 4 cu 45 de primari”.

Ludovic Orban a menționat și cazul de la Vrancea, unde PNL a reușit să îl învingă pe Marian Oprișan, dar a spus și că PNL a câștigat pentru prima oară Teleormanul”. Acesta a mai declarat că PNL are 17 posturi de președinți de Consilii județene, de la 7 câte avea anterior, PSD are 20, iar UDMR 4, scrie Mediafax.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel