Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban, APEL pentru români: "Respectați regulile! Nu vrem să impunem alte restricții"
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a făcut, sâmbătă un apel la toți românii pentru a respecta regulile sanitare și de distanțare socială, precizând că autoritățile nu doresc impunerea de noi restricții.

"Fac un apel către români să respecte regulile, să înțeleagă că suntem într-o situație în care numărul de infectări trebuie să ne îngrijoreze. Mai transmit un mesaj: atunci când un cetățean român nu respectă regulile și se pune în pericol, riscă se îmbolnăvească nu numai el. Atunci când se îmbolnăvește îi pune în pericol pe toți cei apropiați lui, în primul rând familia.

Virusul nu iartă pe nimeni iar în momentul în care o persoană este infectată, pentru că n-a respectat regulile, riscul de transmitere a virusului este maxim.

Obiectivul nostru este acela de a nu mai impune noi restricții, acela de a nu mai lua nicio măsură care să afecteze negativ economia, tocmai pentru a nu afecta nivelul de trai, locurile de muncă, afacerile românilor.

Acest lucru va fi posibil doar printr-o implicare, printr-un comportament responsabil din partea fiecărei companii, fiecărei instituții și a fiecărui cetățean român", a spus Ludovic Orban, sâmbătă dimineață, la ieșirea de la ședința în care s-au discutat noi măsuri pentru limitarea cazurilor noi de infecție cu SARS-COV-2.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel