Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Operațiune de amploare a polițiștilor italieni: peste 300 de KG de droguri confiscate. Doi români, arestați - VIDEO
WhatsApp
Autoritățile italiene au dus la bun sfârșit o operațiune antidrog de amploare, în urma căruia au arestat 16 persoane, între care și doi români, și au confiscat peste 13 milioane de doze de marijuana. 

O vastă operație antidrog a fost realizată de către Carabinierii Comandamentului Provincial din Reggio Calabria. În urma perchezițiilor desfășurate ieri în zona localităților Gioia Tauro și Taurianova au fost descoperite 3 plantații de cânepă cu peste 36.000 de arbuști. Totodată, ofițerii au ridicat 300 kg de substanțe narcotice deja ambalate, echivalentul a 13 milioane de doze. Pe lângă substanțele stupefiante, polițiștii au ridicat mai multe arme de foc și alte arme albe.

Cercetările au fost efectuate sub coordonarea procurorului-șef Ottavio Sferlazza, acestea fiind începute încă din luna decembrie 2017, atunci când gruparea a intrat în vizorul autorităților. Ieri, oamenii legii au dat lovitura finală în cadrul operațiunii, prin descinerile de amploare.

Au fost arestate concomitent 16 persoane, între care și doi români, aceștia fiind acuzați de cultivarea, deținerea și vânzarea de droguri și port ilegal de arme.

Cei doi români arestați se numesc Adam Frunză (47 de ani) și Mihai Tudor (36 de ani).

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel