Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olguţa Vasilescu îşi CERE SCUZE public după declaraţiile denigratoare la adresa lui Klaus Iohannis: "Nu am vrut..."
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu a anunțat că își cere scuze public, în cazul în care cineva a înțeles altceva prin afirmația pe care a făcut-o despre Klaus Iohannis. Șeful de campanie al PSD a precizat că nu a vrut să lezeze sentimentele comunității evreiești, care a fost cea mai afectată de ororile naziste.

„Prin afirmatia facuta duminica seara: "Domnul Klaus Johannis cred ca se vede deja sef de lagar de concentrare si reeducă acolo PSD-istii", nu am vrut, sub nicio forma, sa lezez sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de crimele si ororile perioadei naziste. Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public! Am vrut doar sa apar sentimentele a peste doua milioane de membri si simpatizanti PSD care nu trebuie sa fie considerati vinovati ca voteaza cu un partid democratic!”, a scris Olguța Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD a adăugat că „dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite si eu sunt prima care imi cer scuze daca se considera ca s-a ajuns prea departe!”.

Lia Olguța Vasilescu a declarat că președintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „șef de lagăr de concentrare” unde ar fi închiși social-democrații, pentru reeducare. Afirmația vine în contextul în care șeful statului a spus în mai multe rânduri că e în război cu PSD.

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

În acest context, organizația ActiveWatch a anunțat că va sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) în legătură cu declarațiile Liei Olguța Vasilescu care a spus că președintele Klaus Iohannis deja „șef de lagăr de concentrare”, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel