Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olguţa Vasilescu A RĂBUFNIT: "Klaus, neamțule care te dai "oltean"
WhatsApp
Lia Olguţ Vasilescu i-a adresat un mesaj dur preşedintelui României, Klaus Iohannis, după vizita sa în Craiova.

"Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!

 #tuceaifacutinultimiicinciani?", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Reacţia sa vine după ce Klaus Iohannis a atacat guvernarea PSD şi a ironizat promisiunile lor electorale cae nu s-au îndeplinit, printre care şi autostrada Piteşti-Craiova.

"Am venit pe un drum pe care îl cunosc foarte bine, de la Piteşti la Craiova, m-am aşteptat să găsesc o bucată de drum rapid sau autostradă, pentru că de când sunt eu în politiciă, PSD promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă. Dacă aţi văzut -o voi am văzut-o şi eu. În rest, dacă ne uităm prin ţară, PSD a realizat mii de km de autostradă, cu creionul. Dar în fapt, nimic. (...)PSD-ul, de când ştiu eu, promite cu bani europeni, desigur, acele spitale mari, regionale şi aici, în Craiova. Nu ştiu, cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu! Ba mai mult, acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătăţii, desigur, ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. Vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor, vă daţi seama? După ce au guvernat atât timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. Deci, spitale nu avem. (...) Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei. Şi, împreună, dragii mei, ne dorim mai mult. Noi aici, din Oltenia, ne dorim o ţară europeană, modernă, în care ne simţim bine, noi, românii, din care nu mai pleacă tinerii, în care cei plecaţi vor şi se chiar întorc. Eu, simplu cetăţean, îmi doresc o Românie normală", a spus şeful statului, la Craiova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel