Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Doi români au spulberat fetele care i-au refuzat: „Am coșmaruri, văd farurile venind spre mine“ (VIDEO)
WhatsApp
Mai multe persoane au fost rănite în Olanda după ce o mașină a intrat într-o mulţime în faţa unui bar din oraşul Rijsbergen. Faptele au avut loc duminică și, potrivit martorilor, cei care au spulberat grupul de femei care tocmai ieșiseră din bar ar fi fost doi români care ar fi vrut să se răzbune pe ele, după ce le refuzaseră mai devreme avansurile.

Mai multe persoane au fost rănite, duminică dimineaţa la primele ore, după ce un automobil a intrat într-un grup de femei în faţa unui bar din oraşul Rijsbergen, situat în sudul Olandei.

Iniţial, vehiculul a mers pe o pistă de biciclete, după care a intrat în plin în grupul de persoane, în jurul orei locale 05:30 (03:30 GMT). Una dintre fetele rănite a fost dusă la spital. Martorii prezenţi au declarat că şoferul părăsise barul respectiv cu puţin timp înainte, după care s-a urcat furios în maşina pe care a condus-o în direcția persoanelor aflate în faţa uşii barului.

„Deodată am văzut-o zburând prin aer. Este un miracol că suntem cu toții aici împreună. S-ar fi putut termina mult mai rău”, spune una dintre cele opt fete care au asistat la acest accident. Femeile, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani din Rijsbergen și din locurile din apropiere, au vorbit cu presa olandeză, la câteva zile după scenele terifiante prin care au trecut sâmbătă seara.

„Și dintr-o dată, am primit o lecție de zbor”

 

Ele au povestit că este ca o tradiție pentru ele să se reunească un week-end întreg, în fiecare an. De obicei mergeau în excursii la Valkenburg sau Gent, dar de data aceasta au decis să nu plece, din cauza riscurilor Covid și să rămână în apropiere. În schimb, au organizat o petrecere în pub-ul Jolly Jester. 

Pe la ora 2.30, oaspeții lor pleacă spre casă, însă  atunci își fac apariția în cafenea, neinvitați, doi tineri de origine română și se așează la bar. Fetele îi ignoră complet. 

Petrecerea se termină câteva ore mai târziu, după ce trei dintre cele opt prietene au plecat înainte. Când se pregăteau să plece spre casă, pe pista de biciclete vede o mașină, posibil condusă de unul dintre români, care se apropie cu viteză maximă. Brusc văd farurile venind spre mine. Și înainte să știu, sunt pe asfalt“, spune una din victime. Prietena ei zboară, de asemenea, în aer și este apoi aruncată la pământ: „Și dintr-o dată, am primit o lecție de zbor”.

Fetele au fost duse la spital:  „O coastă ruptă, vânătăi peste tot.  Mă trezesc noaptea din cauza durerii, simt fiecare mișcare. Mai mult decât atât, văd întotdeauna farurile din fața mea”.  Cealaltă persoană se poate ridica singură și nu a avut nevoie de transport cu ambulanța. „De fapt, m-am gândit că accelerează pentru a ne speria. Dar apoi au venit spre noi cu viteză. Au condus în mod deliberat pe trotuar. Cum te gândești să faci așa ceva. Este atât de bolnav!“, spune una dintre victime, citată de ed.nl.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel