Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi probe în cazul femeii care și-a asfixiat nopilul nou-născut. Alți DOI bebeluși ar fi avut aceeași soartă
WhatsApp
Mai mulți polițiști și criminaliști, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-a asfixiat copilul nou-născut, existând suspiciuni că aceasta nu ar fi la primul caz de pruncucidere. N

Criminaliștii, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din grădina femeii de 37 de ani din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, existând suspiciuni că acesta și-ar fi omorât și alți nou-născuți.

Marți după-amiază, anchetatorii s-au reîntors la locuința femeii și au săpat în două locuri din grădină, indicate chiar de femeie, care a fost dusă la fața locului. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe.

Până la ora transmiterii acestei știri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe găsite în gopodăria femeii de 37 de ani.

Femeia a fost acuzată, marți, de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un copil, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, într-un comunicat de presă.

Fapta femeii a fost descoperită de polițstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul nașterii, a fost văzută fără burtă și fără copil, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel