Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoferul sinucigaș care a omorât o fetiță de 6 ani și pe tatăl ei „dorea ca moartea lui să apară la TV”
WhatsApp
Leontin Marian Popa, tânărul de 25 din Gherceşti care s-a sinucis și a luat cu el alte două vieți, în tragedia petrecută în dimineața zilei de 28 iulie, pe Centura de Nord a Craiovei, „dorea ca moartea luo să apară la TV”.

Este afirmația unuia dintre apropiații lui Leontin, care a mărturisit că nu-i poate găsi acestuia nicio scuză pentru gestul său.

„Eu nu pot să-i găsesc vreo scuză. Nu are nici el şi nici familia lui. L-am cunoscut pe Leontin bine. În ultima lună nu ne-am mai văzut. Era un tip ok, cel puţin aşa părea. Ce mă deranjează este că, după tragedie, cei apropiaţi lui spun că după ce s-a despărţit de Ana, prietena lui, s-a schimbat enorm.. El şi Ana au locuit împreună, au fost colegi de serviciu. Apoi s-au despărţit şi în ultima lună era de nerecunoscut.

Citește și Familie de români, distrusă. Tată și fiică de 6 ani, morți după ce au fost spulberați de un șofer sinucigaș. Mama, în stare gravă

Era abătut şi vorbea numai despre faptul că el nu poate trăi fără ea. Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV.

De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. Nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii", a declarat la Adevărul un apropiat al tânărului din Gherceşti.

 

„De mic a creat probleme”

 

Altcineva susține că Leontin Marian Popa a avut probleme cu legea încă din adolescenţă.

„De mic a creat probleme. Poliţiştii au tras după el când încerca să fure. Avea vreo 16 ani când s-a întâmplat. El şi un prieten au vrut să fure dintr-o gospodărie şi poliţiştii s-au luat după ei. Erau pe un scuter. Prietenul a şi fost împuşcat în picior.

Citește și Șoferii români de TIR, mobilizați în toată Europa pentru colegul lor Dan, care a murit împreună cu fiica lui de 6 ani

Atunci ştiu că familia l-a susţinut. Aşa cum l-a susţinut şi când avea abateri în trafic. Ştiau că nu e uşă de biserică”, a precizat un alt tânăr, potrivit sursei citate.

 

Familie distrusă de un șofer sinucigaș

 

Reamintim că o familie din Motru a fost distrusă, în dimineața zilei de 28 iulie, pe Centura de Nord a Craiovei, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un șofer intrat pe contrasens.

În urma impactului, șoferul de 41 de ani și fetița lui de 6 ani au murit pe loc. Mama copilei, în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav și internată în stare critică la spital. Toți trei mergeau la mare, în mașina lor cumpărată cu doar o zi în urmă.

Citește și Ramona, care și-a pierdut fiica de 6 ani și soțul după ce un șofer sinucigaș i-a spulberat, a aflat că a rămas singură: „A început să urle”

În accident și-a pierdut viața și conducătorul auto în vârstă de 25 de ani. Înainte de a comite gestul teribil, scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel