Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: De ce ar trebui ca PSD să ajungă sub pragul de 5%!
WhatsApp
Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a declarat la Antena 3 că Iohannis ”se vede șef de lagăr de concentrare”. Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că din acest motiv, PSD nu mai trebuie să treacă pragul de 5% și să acceadă în Parlament.

"PSD nu a învățat nimic în ultimii 30 de ani. Pe liderii opoziție din anii 90 au asmuțit populația, prea speriată și neinformată, ca să-i linșeze. În schimb, au avut parte din partea lord e un comportament elegant, cu mănuși, care putea foarte bine să fie o lecție pentru liderii fostului partid comunist cocoțași acum în fruntea FSN. Dar nu, n-au învățat nimic, fiind captivi practicilor comuniste și securiste pe care le învățaseră în tinerețe. Și pe care le-au pus în aplicare chiar din 1990, la Mineriadă, când s-au năpustit asupra populației care nu era de acord cu ei.

Culmea este că și urmașii lor politici au preluat aceleași metehne. 

În urmă cu cinci ani,  piesa de rezistență a campaniei PSD pentru alegerile prezidențiale a fost faruncarea unor găini cu gâtul tăiat în curtea PNL.

Pentru cine nu știe, gainile cu gâtul tăiat reprezintă un simbol nazist și o amenințare directă cu moartea.

După cinci ani, șefa campaniei Vioricăi Dăncilă a continuat ce au început predecesorii ei - o campanie abominabilă, demnă de secolul trecut. Să spui că președintele în funcție se și vede șef de lagăr de concentrare arată fără tăgadă că acest partid trebuie să cadă sub pragul de 5%, că el nu mai trebuie să acceadă în Parlament. Din respect pentru milioanele de oameni morți în lagărele de exterminare nazistă, pentru milioanele de oameni morți în lagărele comuniste, acești politicieni trebuie trimiși acasă", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA. 

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel