Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: De ce PSD nu mai are nicio șansă
WhatsApp
PSD a demonstrat, din nou, în ultimele zile, că nu mai are nicio șansă de redresare, consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

"Fostul ministru de Finanțe, Orlando Teodorovici, l-a îndemnat ieri pe actualul ministru Florin Cîțu să tragă o liniuță. Se întâmpla după dezbaterile din Parlament prilejuite de moțiunea simplă împotriva lui Cîțu, pe care PSD a depus-o. Nu era ca atare nici în bar, nici în discotecă, ci în Parlament. De altfel, Teodorovici a demonstrat și în alte dăți că nu are nici cel mai mic respect pentru Parlament, de ce-ar face-o acum.

Actualul președinte PSD, la fel ca precedenta Dăncilă, nu a schițat nici o grimasă după acest episod, semn că e bine cu liniuțele în Parlament.

Încă o dovadă că PSD nu a înțeles nimic din ce i s-a întâmplat în ultimele luni. PSD a primit două scrisori de la populație, prima la alegerile europarlamentare, a doua, recent, la cele prezidențiale, care par să-l fi lăsat rece pe fostul mare partid. Să nu fie însă prea rece, ca într-o moarte clinică. 

Pe de altă parte, are și el dreptate - electoratul s-a maturizat și orice ar face social democrații, voturile vor fi din ce în ce mai puține. Oricât de frustrant ar fi pentru social democrați, culeg acum ce au semănat 30 de ani. 

Iar maturizarea electoratului nu este reversibilă. Nu s-a deșteptat acum ca să se prostească anul viitor", consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel