Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Am votat la Madrid ca #ăștia să se întoarcă acasă
WhatsApp
Românii din Diasporă și-au bătut până la ora aceasta propriul record de la primul tur al alegerilor prezidențiale. Printre cei care au votat în diasporă a fost și jurnalista Oana Stănciulescu.

"Am votat la Madrid alături de românii plecați în pribegie. Am votat ca #ăștia să se întoarcă acasă, așa cum își doresc. Am găsit o emoție de nedescris, speranța că lucrurile se vor schimba în România după aceste alegeri prezidențiale, că guvernul și președintele vor trage la aceeași căruță, nu cum a fost până cum, iar ei se vor putea întoarce acasă.

Am întâlnit români care au venit de la km, care și-au sacrificat pauza de masă, care spun că se vor întorce acasă doar dacă PSD nu va mai fi la conducerea țării. Este o emoție de nedescris și o dorință de a face ceva ca România să înceapă să se modernizeze.

Diaspora a dat din nou o lecție, și din nou, analiști și politicieni au desconsiderat-o. #Ăștia o să-i trimită la plimbare pentru mult timp. Am văzut dorința și determinarea din privirea lor", a spus jurnaalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel