Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Lovin va prezenta o emisiune TV. O televiziune a decis s-o angajeze: "Cred că o să fiu praf în primele ediții"
WhatsApp
Oana Lovin, ajunsă deja celebră pentru numeroasele mitinguri pro PSD a anunțat că va modera o emisiune la televiziunea Metropola TV. 

Lovin spune că vrea să contracareze USR-ismul din București în emisiunea ei. 

"Ieri v-am rugat să mă ajutați cu un nume pentru o emisiune la Metropola TV. Eu aveam niște idei, dar mă interesează și de dumneavoastră, nu mă puteți acuza pe mine de lipsă de idei. O să discutăm despre evenimentele zilei. Vreau să discutăm despre evenimentele din țară. Cam totul se concentrează pe București, dar România nu este București. Bucureștiul este USR-izat, dar ei nu reprezintă esența poporului român. USR-iștii habar n-au ce înseamnă viața în țară. Sunt și alte probleme în țară. Corupția este de la cel mai mic sat până la reședința de județ, despre asta vreau să vorbesc. Vreau să vorbesc și despre oamenii din diasporă. Vreau să se audă și vocea românilor din Italia, din Irlanda. Am primit deja subiecte, vreau să le abordez în emisiune, îmi scrie lume de prin țară. Mulți dintre voi mi-ați spus că o să mă schimb, că n-o să mai fiu la fel. Probabil primele ediții o să fiu praf, cine știe ce perle o să scot pe gură. Pentru mine cum este Facebook-ul, la fel este și televiziunea," a spus Oana Lovin.

Metropola TV este o televiziune finanțată de Consiliul Local Voluntari, acolo unde primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Oana Lovin a ajuns cunoscută după ce a promovat agenda PSD și a participat la numeroase mitinguri social-democrate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel