Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă şi cei trei copii ai săi riscă să moară de frig. Casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări 
WhatsApp
Un incendiu a distrus trei camere de locuit şi un hol, care au ars împreună cu mobilierul şi electrocasnicele, lăsând pe drumuri o familie cu trei copii. Pompierii gălăţeni s-au luptat timp de două ore cu flăcările pentru a salva imobilul.

În această dimineaţă, pompierii gălăţeni au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la un incendiu produs la o gospodărie din localitatea gălăţeană Costache Negri.

”Când au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta la acoperişul casei. Pompierii au lucrat timp de două ore pentru a salva acoperişul. Din păcate, a fost distrus acoperişul, trei camere de locuit şi un hol, care au ars împreună cu mobilierul şi electrocasnicele. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs de o improvizaţie”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Flăcările au mistuit casa unei mame singure, cu trei copii minori, scrie adevarul.ro. Aceştia trebuie să facă faţă frigului pătrunzător, pentru că nu au unde să se adăpostească şi nu mai au nici lucruri personale. Pompierii au strâns haine şi rechizite pentru cele trei fete de 5, 11 şi 15 ani. 

[citeste si]



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel