Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă și-a dat fostul soț în judecată, după ce bărbatul a aruncat spre ea o bucată de țelină
O clujeancă și-a dat fostul soț în judecată după ce acesta a aruncat spre ea o bucată de țelină, lovind-o în pomete.  Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au tranșat, săptămâna trecută, disputa dintre cei doi.

În plângerea penală depusă, femeia l-a acuzat pe fostul soț de lovire și a arătat că, în octombrie anul trecut, a lovit-o cu o bucată de țelină în pomete, provocându-i leziuni traumatice, pentru care a avut nevoie de două zile de îngrijiri medicale, după cum a arătat raportul medico-legal de la dosar. Totuși, la termenul din 8 septembrie femeia și-a retras plângerea, fapt care a atras după sine înlăturarea răspunderii penale, scrie actualdecluj.ro.

În rechizitoriul de la dosar s-a reținut că femeia a fost căsătorită 14 ani cu inculpatul, aceștia divorțând în 2017. Deoarece încă nu s-a efectuat partajul cu privire la apartamentul comun și exercitarea autorității părintești se efectuează în comun, suspectul vine la domiciliul persoanei vătămate pentru ași vizita fiica. 

În 5 octombrie anul trecut inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate, și, în urma unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe persoana vătămată, aruncând spre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete. În ziua următoare femeia și-a scos certificat medico-legal, care a arătat că aceasta a prezentat leziuni traumatice, produse prin lovire cu corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?