Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O ROMÂNCĂ riscă să își piardă fetița de 5 ANI după ce a bătut-o cu o MĂTURĂ
WhatsApp
O româncă de 25 de ani a fost filmată când își lovește fata, în vârstă de cinci ani, cu o mătură. Polițiștii au anunțat Direcția pentru Protecția Copilului, iar dacă se dovedește că fetița a fost supusă la agresiuni repetate de părinți, aceștia riscă să le fie luată custodia minorei.

Cazul femeii care a fost filmată când își bătea copila de 5 ani a fost preluat de polițiștii din Neamț, unde s-ar fi produs agresiunea, iar femeia a fost dusă la poliție pentru audieri.

Imaginile cu femeia care o lovește pe fată cu coada unei mături au fost postate pe Facebook și ulterior șterse. În filmare se vede cum femeia o bate pe copilă în timp ce o întreabă „Mai faci urât?”, iar fata plânge și se aruncă pe jos. „Te-am zăpcăcit un pic cu mătura? Ți-am dat bine”, spune femeia, în timp ce o altă persoană, care a filmat incidentul, râde.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, imaginile au fost postate pe Facebook de tatăl fetei, care locuiește în Brașov, iar primii care s-au sesizat au fost polițiștii din acest județ, care au stabilit însă că incidentul s-a petrecut în Neamț.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie de 25 de ani din Roman ar fi agresat-o fizic pe fiica sa în vârstă de 5 ani facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta și luării măsurilor legale care se impun", a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Surse judiciare susțin că femeia a fost identificată și dusă la audieri.

Potrivit IPJ Neamț, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. De asemenea, polițiștii au sesizat și Direcția pentru Protecția Copilului Neamț, potrviit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel