Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă întoarsă din Germania a născut într-o benzinărie de pe drum și a aruncat bebelușul la gunoi
WhatsApp
Caz cutremurător în Satu-Mare. O femeie a născut o fetiță în toaleta unei benzinării, după care a aruncat-o în tomberon și a plecat mai departe la drum. Un angajat al stației a auzit plânsetul micuței și a sunat imediat la 112. 
Foto ILUSTRATIV

UPDATE! Femeia riscă până la 3 ani de închisoare.

Femeia care a născut şi şi-a abandonat bebeluşul într-o benzinărie din municipiul Satu Mare a fost depistată, ea riscând până la trei ani de închisoare, potrivit precizărilor făcute, vineri, de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Paula Gabor.

"S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea ori vătămarea noului născut de către mamă. În prezent femeia se află internată în spital. La finalul verificărilor dacă se vor impune se vor dispune şi măsuri legale. Codul penal pedepseşte această infracţiune cu pedeapsa de la 1 lună la 3 ani închisoare. Aseară (joi seara n.r.) a fost internată la spital întrucât i s-a făcut rău pe drum, a fost solicitată ambulanţă şi a fost internată în spital", a precizat Paula Gabor, potrivit Agerpres.

Știre inițială

O fetiță cu o greutate de trei kilograme a venit pe lume într-un mod extrem de nefericit. Copila a fost născută într-o benzinărie, iar ulterior a fost aruncată la tomberon, scrie presasm.ro.

Monstrul vinovat de această faptă este o femeie, în vârstă de 30 de ani, care se întorsese recent din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere al Frontierei de la Petea.

Evenimentul a avut loc joi, 06 august, în jurul orei 18:40, atunci când tânăra a intrat în toaletă, iar mai apoi s-a îndreptat către tomberon. La scurt timp, femeia s-a urcat din nou în autobuzul cu care venise, urmând să ajungă la Botoșani.

Norocul bebelușului a fost că un angajat al benzinăriei a auzit plânsetele micuței și imediat a alertat autoritățile. Din fericire, starea micuței este stabilă, aflându-se în afara oricărui pericol.

"Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare, citat de Mediafax.

Mama a fost identificată în urma unui apel la 112 în care era anunțat un incident legat de o femeie aflată într-un autobuz. Potrivit informațiilor PresaSM, pacientei i s-a făcut rău imediat după ce a urcat în mașină, fiind sub efectul nașterii, cel mai probabil pierzând și o cantitate considerabilă de lichide.

În urma evenimentului, șoferul autobuzului a sunat imediat la 112, iar medicii sosiți la fața locului și-au dat seama că femeia născuse recent. Cunoscund cele două cazuri recent petrecute, autoritățile au făcut legătura că este vorba despre mama care și-a abandonat copilul. Aceasta a primit îngrijiri medicale, iar în prezent i s-a deschis dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel