Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă e vedetă în Italia după ce a returnat un portofel cu 4.000 de euro în el
WhatsApp
O româncă stabilită în Italia a devenit rapid vedetă, după ce a returnat proprietarului un portofel cu suma 4.000 de euro în el. 

Românii stabiliți în străinătate ies din nou în evidență în comunitățile în care trăiesc. De această dată, este vorba despre o româncă în vârstă de 40 de ani stabilită în Italia. 

Femeia a devenit vedetă, după ce a găsit în Milano un portofel cu 4.000 de euro în el şi l-a returnat cu totul proprietarului. Românca a găsit portofelul plin cu bani, carduri bancare şi alte documente personale în zona unui centru comercial din Milano.

Potrivit publicației Cronaca Ossona, deşi mulţi oameni s-ar fi bucurat de bani, românca a căutat imediat un echipaj de poliţie și le-a spus ce s-a întâmplat.

"Încă mai există bunătate printre oameni"

Oamenii legii au returnat bunurile proprietarului de drept. Bărbatul s-a declarat încântat de gestul femeii și a spus că "încă mai există bunătate printre oameni".

Nu doar proprietarul portofelului s-a arătat impresionat de gestul româncei, ci și autorităţile locale, care au precizat că "doamna a dat dovadă de datorie civică şi o mare onestitate. Dacă toţi oamenii ar fi aşa, lumea şi Italia ar fi fantastice".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel