Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă, de 25 de ani, internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etaj. Tânăra a murit pe loc
WhatsApp
O pacientă, în vârstă de 25 de ani, care era internată la Spitalul din Târnăveni, Târgu Mureş, s-a aruncat de la etajul clădirii, iar în urma leziunilor suferite şi-a pierdut viaţa.

“La data de 07 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, transmite Agerpres. ″În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul”, a precizat IPJ Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel