Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă de 19 ani a reușit să își parcheze mașina pe...CASĂ. Cascadoria care a lăsat Internetul cu gura căscată
WhatsApp
O şoferiţă româncă de 19 ani a reușit o parcare...perpendiculară. Nu se știe prin ce manevre, ea a izbutit să urce maşina vertical pe gardul unei case.
sursa: ZCH.ro

Autoritățile încă incearcă să își dea seama cum anume a reușit tânăra să ajungă cu mașina în poziție verticală, cu bordul în jos. Tânăra s-a oprit cu mașina perpendicular pe gardul unei case din localitatea Rediu.

Accidentul s-a produs după o curbă ușoară la stânga unde fata, posesoarea permisului auto de nici jumătate de an, n-a mai reușit să controleze mașina. Mai întâi s-a izbit de un cap de podeț, iar de acolo a fost aruncată pe gard.  Impactul a fost destul de puternic, fata s-a lovit la cap și și-a pierdut cunoștința. Alcoolemia va fi stabilită la spital.

„În urma cercetărilor, polițiștii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă“ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Accidentul s-a produs în seara de 3 decembrie, iar tânăra a fost rănită și dusă la spital cu ambulanța. Pompierii au intervenit pentru a o scoate din mașină, apoi au dat jos mașina de pe gard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel