Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite. Accident rutier grav dintre 5 maşini și un tir
WhatsApp
Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri seara pe DN 2, în judeţul Vrancea. 5 autoturisme au fost implicate într-un carambol violent, cauzat de ciocnirea unuia dintre ele cu un tir. În urma impactului, a izbucnit şi un incendiu violent.
accident_rutier_vrancea

Evenimentul rutier a avut loc, azi, în jurul orei 18.00, pe Drumul Naţional 2 sau E85 din judeţul Vrancea, între Adjud şi Bacău. Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un tir şi apoi a fost proiectat pe contrasens. În urma accidentului, alte patru autoturisme au fost avariate.

Din nefericire, o femeie a murit în urma impactului deosebit de violent. O maşină a ars aproape în totalitate, în urma accidentului. Alte 5 persoane au suferit răni, două dintre ele având nevoie de transport la spital. Pompierii sunt cei care au ajuns primii la locul carnagiului. Au găsit maşini distruse, oameni agonizând şi un incendiu violent la unul din autoturisme. O persoană a rămas încarcerată, în urma impactului. Este vorba despre o femeie care a şi decedat, transmite Antena3.

"Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Bacău. În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ). Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconștiență rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani", spun reprezentanţii ISU Vrancea într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel