Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a murit, într-un accident. Autoturismul în care se afla și un bebeluș de 11 luni s-a răsturnat pe o stradă din Caracal
WhatsApp
O femeie de 48 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe o stradă din municipiul Caracal.
masina rasturnata romanca moarta

IPJ Olt a informat că a fost sesizat prin apel la 112 despre faptul că pe strada Walter Mărăcineanu din municipiul Caracal s-a produs un eveniment rutier. La locul accidentului poliţiştii au găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile.  Potrivit ISU Olt, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii Detaşamentului Caracal cu o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor. "În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau cinci persoane, printre care şi un copil de 11 luni. O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice şi a fost declarată decedată", precizează ISU Olt.

 

Șoferul nu consumase alcool



De asemenea, arată sursa citată, o femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată, şi copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportaţi la CPU Caracal. "Tot la CPU Caracal a fost transportat şi şoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng. Cea de a cincea persoană implicată în accident, un bărbat de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului şi a refuzat transportul la spital", informează ISU Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu se afla sub influenţa alcoolului, precizează IPJ Olt. În cauză, spun poliţiştii, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel