Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a jefuit o sală de jocuri din București. Ce sumă a reuşit să fure
WhatsApp
O femeie a fost prinsă, după ce a jefuit o sală de jocuri din Sectorul 4 al Capitalei. Polițiștii au găsit ulterior suma luată din sala de jocuri. Casiera sălii de jocuri a sunat la Poliție, declarând că a fost agresată de o femeie și că a furat încasările din acea zi, suma fiind de 3.000 de lei.   

La percheziția corporală au fost găsiți banii furați, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat. Secţia 26 a fost sesizată, marţi, în jurul orei 19.00, de casiera unei săli de joc cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la 3.000 lei, apoi aceasta a părăsit locaţia.

Poliţiştii au depistat în zonă o tânără de 26 de ani bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă, a comunicat Poliția Capitalei.

Procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru suspecta de 26 de ani, cercetată pentru tâlhărie calificată, potrivit b1.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel