Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a „înviat“ în timp ce era aşezată în sicriu. Bătrâna, găsită căzută în casă, declarată moartă de un polițist
WhatsApp
O femeie în vârstă de 76 ani din Bihor a ajuns la spital, vineri, în stare de avansată de hipotermie, după ce poliţistul care a găsit-o căzută în casă a declarat-o decedată. Femeia a mai stat ore bune în frig până ce apropiații s-au pregătit de înmormântare, iar  femeia a început să miște când se pregăteau să o așeze în sicriu. 
Foto ILUSTRATIV

Şocanta poveste s-a petrecut în satul Beznea. Bătrâna fusese văzută ultima oară luni de vecini, iar joi aceştia au anunţat absenţa ei la Postul de Poliţie al comunei Bratca, de unde a şi fost trimis un agent.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, omul legii a intrat în gospodăria femeii, găsind-o căzută pe jos, în casă. Pentru că bătrâna era cunoscută cu probleme medicale, poliţistul i-a verificat pulsul, după care a decretat cu de la sine putere că femeia a murit, sunându-i rudele şi pe medicul de familie, să vină să întocmească certificatul de deces. 

Medicul n-a mai ajuns joi, iar poliţistul a plecat, lăsând-o pe femeie în continuare în frig, până la sosirea fiului ei, care, împreună cu vecinii, au şi început pregătirile spcifice unei înmormântări, aprinzând lumânări şi priveghind "moarta". 

A început să miște când a fost pusă în sicriu

 

Surpriza uriaşă a venit a doua zi dimineaţa, când oamenii au vrut s-o aşeze pe "defunctă" în sicriu, căci femeia a început să se mişte şi să dea din mâini, băgându-i în sperieţi pe cei prezenţi. Şocat, fiul ei a chemat imediat un echipaj al Ambulanţei, care a preluat-o pe femeie în stare gravă de hipotermie şi a transportat-o la Unitatea de primire a urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru îngrijiri medicale. 

"Pacienta a fost internată la secţia de Terapie Intensivă. Este stabilă, conştientă, doar cu o mască de oxigen. Dacă se va simţi bine va fi transferată pe o secţie", a declarat duminică BIHOREANULUI dr. Lucia Daina, directorul medical al Spitalului Judeţean.

Cât despre poliţist, acesta nu a oferit până acum vreo explicaţie coerentă pentru cele întâmplate, dar va fi cercetat pentru fapta sa.

Solicitată pentru a lămuri circumstanţele macabrului incident, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bihor, Ioana Lascău, a anunţat că "s-a deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu", în care, deocamdată, nu s-au formulat acuzaţii faţă de vreo persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel