Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O profesoară româncă a cucerit America!
WhatsApp
O fostă profesoară de informatică şi fizică a devenit campioană de fitness.

Gabriela Panduru practică fitness-ul de la 19 ani, iar acum participă la concursuri în SUA. Într-un interviu pentru Prosport, ea a dezvăluit secretele acestui sport și cum e viața în cel mai cosmopolit oraș al lumii.

Gabriela a apărut în numeroase reviste de modă internaţionale şi a prezentat pentru nume cunoscute în industria fashion, iar pentru designerul româno-american  Alexandra Popescu-York  a prezentat  timp de 9 sezoane la New York Fahion Week şi Couture Fashion Week.

A luat  premiul „Fashion Excellence Award” şi premiul Magazine of the year Award pentru colaboarea cu revista de modă  BB Magazine.

Gabriela Panduru a declarat că face fitness din pasiune și îi dă echilibru şi motivaţia zilnică. Se antreneză 4-5 zile pe săptămână. Mănâncă cinci mese mici pe zi şi bea cam 3-4 litri

  Practică fitness de la 19 ani. Având un corp slab, i s-a recomandat să fac fitness pentru a pune masă muscular,  și așa a descoperit că fitnessul i se potrivea.

Gabriela a plecat la New York în urmă cu 12 ani pentru a face modă. S-a îndrăgostit de NY, de străzile  zgomotoase, de evenimentele culturale, artistice şi poveştile pe care le oferă acest oraș.  Și deși spune că și-a găsit locul în NewYork niciodată „nu s-a rupt” de România. Le spune tuturor că este din România şi  promoveză  cultura ţării natale, fiind invitată la nenumărate evenimente exclusiviste la Naţunile Unite, Institutul Cultural Român şi alte festivaluri sau evenimente de caritate.

Foto- facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel