Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă româncă și-a abandonat copilul de 4 ani la 60 km de casă: „Mă duc să-ți cumpăr un covrig, așteaptă-mă aici!”
WhatsApp
Un copil de patru ani a fost abandonat de mamă pe o stradă din oraşul Galați.
O mamă româncă și-a abandonat copilul de 4 ani la 60 km de casă: „Mă duc să-ți cumpăr un covrig, așteaptă-mă aici!”

Preț de o jumătate de zi, polițiștii au încercat să dea de femeie. Și, în cele din urmă, au găsit-o în casa iubitului său, într-o localitate din județ.

Individa a fost reținută pentru 24 de ore, iar vineri va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

„Femeia în vârstă de 29 de ani, domiciliată fară forme legale în comuna Cudalbi, din județul Galați, s-a deplasat în municipiul Galați, unde și-a abandonat propriul copil, în vârstă de 4 ani”, a precizat agent șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galați, potrivit Știrile PRO TV.

Ultimele cuvinte pe care copilul le-a auzit de la mama lui au fost că merge să-i cumpere un covrig și că îl roagă să o aștepte.

 

Românca este acuzată de abandon de familie

 

Câțiva oameni l-au observat pe băietelul care stătea deja de ceva vreme pe stradă, nesupravegheat și dezorientat. Așa că au sunat la 112.

Polițiștii ajunși la fața locului nu au putut afla informații de la micuț. În plus, la nivelul județului nu era înregistrat niciun caz de dispariție.

După ore întregi de cercetări, oamenii legii au dat de mamă, care se întorsese acasă, la iubitul ei, la aproximativ 60 de kilometri de oraș.

„Aceasta a precizat că și-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creștere și pentru faptul că mama ei este foarte agresivă, atât cu ea, cât și cu copilul. Copilul manifestă un comportament agresiv față de dumneaei, o lovește”, susține Camelia Todorovici, avocat din oficiu, conform sursei citate.

„Copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog, împreună cu un asistent social. În acest moment, copilul a fost preluat în regim de urgență și este plasat la un asistent maternal profesionist”, a precizat Tania Calcan, Direcția pentru Protecția Copilului Galați.

Femeia este acuzată de abandon de familie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel