Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O gravidă, moartă în condiții suspecte după o ceartă cu concubinul
O femeie de 46 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, însărcinată în șase luni, a murit în condiții suspecte după o ceartă puternică cu concubinul ei, Marian B, poreclit Bâr.
nu_treceti_politia

Ambii aveau probleme cu alcoolul, bărbatul fiind internat de câteva ori și la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui.  Vecinii spun că atunci când era treaz, bărbatul este muncitor și respectuos cu toată lumea. După ce punea gura pe alcool, se transforma într-o fiară. Un astfel de episod violent ar fi avut loc și joi seara, când vecinii au auzit mai multe zgomote din locuința celor doi. Vineri dimineața, la primele ore, Bâr a sunat la 112 să anunțe că concubina lui este moartă.

Femeia avea mai multe vânătăi pe corp, în special în zona gâtului, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că în acest caz ar fi vorba despre o crimă. Apropiații bărbatului spun că acesta nu și-a ucis iubita dintr-un singur motiv: “Era prea încântat că va avea un copil. Abia aștepta ca femeia lui să nască, spunea că va avea grijă de el, că-i va oferi ceea ce el nu a avut în copilărie. Nu cred că ar fi putut comite o crimă, dar nici nu bag mâna în foc că n-ar fi făcut-o pentru că atunci când o ia pe calea băuturii e alt om. El nu avea voie să pună gura pe alcool, din cauza băuturii a stat internat de vreo trei ori în spital. Sunt oameni în sat care spun că el ar fi ucis-o, alții că nici vorbă de așa ceva”, a declarat o vecină a familiei Bahnaru, pentru Vremea Noua.

“Echipajul medical a constatat că femeia prezenta lividități cadaverice, motiv pentru care nu a mai fost aplicat aplicat procedeul de resuscitare”, a declarat purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde medicii vor stabili care a fost cauza decesului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile cadrelor medicale.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?