Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie din SUA a cheltuit ajutoarele de stat pentru COVID pe haine de lux și diamante
WhatsApp
O femeie a fost acuzată că a cheltuit ajutorul de la stat pentru Covid, de 149.000 dolari, pe haine de lux și diamante. Evenimentul a avut loc în din Carolina de Nord.
bijuterii cu diamante

Jasmine Johnnae Clifton, în vârstă de 24 de ani, a fost acuzată că a folosit ajutorul de la stat pentru Covid-19 pe articole de la mai multe companii între august și noiembrie 2020, potrivit independent.co.uk.

Procurorii au susținut că femeia s-a folosit de o afacere de îmbrăcăminte online pentru a obține ajutoare de la stat, destinate să ajute întreprinderile în dificultate. Cererea sa pentru împrumut a inclus documente false care precizau că firma sa a avut venituri de aproximativ 350.000 de dolari în cele 12 luni de dinaintea pandemiei care a lovit SUA, dar, de fapt, firma fusese dizolvată în 2019.

Cererea de împrumut a fost aprobată la începutul lunii august și a primit fonduri de 149.000 de dolari câteva zile mai târziu, pe care tânăra de 24 de ani le-a cheltuit ulterior la peste 20 de comercianți cu amănuntul, inclusiv la mai multe magazine de diamante. Dacă este găsită vinovată, ea riscă să-și petreacă 30 de ani după gratii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel