Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie din Moscova și-a „dăruit” copilul unor oameni ai străzii. Le-a spus poliţiştilor că nu are bani
Pe data de 16 octombrie, lângă o stație de metrou, o femeie de 29 de ani și-a „dăruit” fiica de doar un an, unui om al străzii. Dispariția micuței a fost semnalată poliției de către sora tinerei. La scurt timp, oamenii legii au găsit copilul la mai mulți bărbați, ce trăiesc în stradă.  
copil_abandonat

Procuratura din Moscova a trimis procesul în instanță pentru o decădea pe mamă de deturile părintești, din motiv că aceasta și-a dat fiica ei de un an unui străin într-un pasaj subteran, a declarat pentru RIA Novosti, Lyudmila Nefedova, șefa serviciului de presă al departamentului de supraveghere.

Pe numele mamei a fost deschis un dosar penal. În plus, femeia nu-şi îndeplinea responsabilitățile părintești şi nu avea gijă de copil. La momentul de față, fetița se află în spital, sub supravegherea medicilor.  Reprezentanta a autorităților pentru Drepturile Copilului din Moscova, Olga Yaroslavskaya, a declarat că femeia care şi-a abandonat copilul se află într-o situație dificilă. Tatăl fetiței se află în închisoare și nu avea din ce bani ca să-şi întrețină copilul.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?