Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O companie aeriană lansează opt noi rute de zbor din Bucureşti şi Bacău
WhatsApp
Compania aeriană românească Blue Air a anunțat, joi, că lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureși, Iași și Bacău, conform unui comunicat al companiei, remis Mediafax.
Aeroport

Astfel, din București, în 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iași către Verona. Săptămânal, vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinație.

Totodată, Blue Air lansează șase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo și Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internațional George Enescu.

Începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călatori cu Blue Air către 15 destinații diferite.

"Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvență de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază”, a declarat Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air, citat în comunicat.

Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel