Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O asistentă româncă şi bebeluşul ei, AU MURIT imediat după naştere. Suspiciuni de MALPRAXIS, anchetate de autorităţi
WhatsApp
Poliţiştii din Dolj desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă după ce o femeie de 27 de ani, din Bumbeşti-Jiu, şi nou-născutul acesteia au decedat la scurt timp după naştere, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova.

"La data de 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la decesul unei femei de 27 de ani, din Bumbeşti-Jiu, precum şi al nou-născutului acesteia. Aceştia ar fi decedat la scurt timp după naştere, în timp ce se aflau într-un spital din Craiova. În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea de expertize medico-legale, pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor", a informat, sâmbătă, IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor SJU Craiova, bebeluşul a decedat miercuri seara, iar la scurt timp a decedat şi mama sa, motiv pentru care a fost anunţată Medicina Legală.

"Reprezentanţii IML au efectuat vineri necropsiile, iar luni ne vom întâlni şi vom sesiza Comisia Etică, pentru a stabili dacă este sau nu este malpraxis. Ulterior vom stabili dacă va fi nevoie să fie sesizată şi Comisia de Malpraxis din cadrul DSP Dolj şi a Colegiului Medicilor Dolj", a declarat presei directorul medical al SJU Craiova, Bogdan Fănuţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel