Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Numele lui Mihai Fifor, în dosarul permiselor pentru ARME de la Caraș-Severin. ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Numele fostului ministru de Interne, Mihai Fifor (PSD), apare în dosarul permiselor pentru arme de la Caraș-severin, în urma căruia prefectul de Caraș-Severin a fost pus sub umărire penală, iar șeful de la arme și muniții este urmărit penal.
Sursa foto: captură Antena 3

De altfel, prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri. El și-a înaintat ulterior demisia, deși, potrvit ministrului Marcel Vela, el era pe lista prefecțiolor care urmau să fie schimbați din funcție.

În același dosar, 5 persoane au fost reținute. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, numele lui Mihai Fifor, fost ministru de Interne în guvernarea PSD, apare în legătură cu acuzațiile aduse lui Florin Neagu, suspect în acest dosar. De altfel, acesta din urmă este acuzat că  s-ar fi folosit de numele fostului ministru Mihai Fifor. Acesta ar fi folosit numele lui Fifor pentru a intimida conducerea IPJ Caraș-Severin, astfel încât să nu fie tras la răspundere penală cu privire la deținerea fără drept a armelor, potrivit referatului procurorilor.

În același context a fost menționat și numele lui Ion Mocioalcă, fost lider PSD din teritoriu.

De menționat este faptul că nici Mihai Fifor, nici Ion Mocioalcă, nu sunt vizați de fapte penale.

Prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri. Prefectul a demisionat din funcție.

În urma perchezițiilor, cinci suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Surse din anchetă spun că persoana cercetată sub control judiciar este prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu. Aceleași surse spun că printre cei 5 reținut este și șeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel