Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Numărul global al îmbolnăvirilor a depășit pragul de 20 de milioane
WhatsApp
Bilanțul global al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a ajuns luni la 20.024.308, dintre care 12.898.327 sunt pacienți vindecați, iar 733.997 oameni care și-au pierdut viața, arată datele centralizate pe worldometers.info.

Un vaccin împotriva COVID-19 ar putea fi disponibil până la sfârşitul anului 2020, a declarat - duminică- comisarul european pentru sănătate Stella Kyriakides.

Statele Unite au depăşit 5 milioane de cazuri de coronavirus, duminică, iar specialiştii spun că numărul de infecţii ar putea fi mult mai mare. Cifra înseamnă că ţara deţine aproximativ un sfert din cazurile globale de coronavirus. SUA au şi cele mai multe decese raportate din lume. Din 5.000.603 cazuri estimate în ţară, 162.441 s-au soldat cu deces.

Pandemia nu arată niciun semn de încetinire, iar oficialii din domeniul sănătăţii au solicitat utilizarea măştilor de protecție şi în locurile publice deschise. Cinci state reprezintă mai mult de 40% din infecţiile americane: California (cu cele mai multe cazuri din ţară), Florida, Texas, New York şi Georgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel