Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nou-născut ROMÂN, găsit MORT în sediul unei firme
WhatsApp
Un nou-născut a fost găsit mort în sediul unei firme din Topoloveni, județul Argeș. Primele informații arată că bebelușul a fost născut la serviciu de o angajată care mai are 3 copii și nu l-ar fi vrut pe al patrulea.

Potrivit Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, polițiștii din Topoloveni au fost sesizați sâmbătă că în sediul unei societăți a fost găsit un nou născut decedat.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după care ar fi abandonat nou-născutul.

A fost întocmit dosar penal pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni.

Femeia a fost dusă la sediul Poliției.

Surse din anchetă au declarat că femeia și-a ascuns sarcina, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă a născut în timp ce era la serviciu. Aceleași surse spune că femeia mai are trei copii și nu și l-a dorit pe cel de-al patrulea, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel