Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălău (PSD) INSULTĂ iar DIASPORA: „700.000 sunt stabili, restul sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂȘTIA“ (VIDEO)
WhatsApp
Senatorul PSD Niculae Bădălău are un nou derapaj lingvistic la adresa românilor din Diaspora. El susține că în afara celor 700.000 de români care locuiesc cu forme legale în afara granițelor, restul sunt „fetele alea de le duc ăștia”, insinunând că este vorba despre prostituate și proxeneți.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a insultat, din nou, românii din Diaspora. Parlamentarul social-democrat susține că  doar 700.000 dintre români stau legal în străinătate, în timp ce „restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia". 

În afara celor „700.000 de români care au pașapoartele alea cu domiciliu”, Bădălău crede că diaspora e formată din „fetele alea de le duc ăștia”, adică prostituate.


„După ce (în 2018) dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritmurile unei manele, dedicate lui, cu versurile «Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea», Bădălău face o evaluare «ochiometrică» a numărului de români de peste hotare și spune: «Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’, până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia… »”, a afirmat Niculae Bădălău într-un interviu, potrivit giurgiuacid.ro. 

Publicația Giurgiu-acid.ro publică, sub semnătura lui Ciprian Danciu, o declarație a lui Niculae Bădălău, ca replică la solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel