Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălău le face BILANŢUL miniştrilor liberali: "Cât ne-a costat această AVENTURĂ PNL"
WhatsApp
Social democraţii au marcat o lună de la preluarea guvernării de către liberali cu un bilanţ în care prezintă costurile "aventurii PNL". 

"Am arătat bilanțul primei luni de guvernare PNL: creșterea deficitului bugetar peste limita admisă, dublarea ritmului de îndatorare, devalorizarea abruptă a leului, dobânzi din ce în ce mai mari!

Să vedem acum cât ne-a costat pe toți această aventură PNL: 4,6 mld. de lei creșterea împrumuturilor față de luna anterioară; 4,78 mld. de lei (1 mld. de euro) cheltuiți de BNR pentru evitarea prăbușirii monedei naționale; 700 mil. de lei majorarea datoriei publice ca efect al devalorizării leului; 100 mil. de lei costuri suplimentare la împrumuturile viitoare în urma creșterii riscului de țară; 34,8 mil. de lei majorarea dobânzilor la împrumuturile Guvernului după declarațiile aiuritoare ale ministrului Finanțelor.

Total: peste 10 miliarde de lei irosiți de PNL într-o singură lună, din munca și buzunarele românilor!", a scris Niculae Bădălău, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel