Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan: Firea se spală pe mâini de problema deşeurilor
WhatsApp
Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu a încheiat un nou contract pentru deşeurile Capitalei, în condițiile în care, spune acesta, sâmbătă expiră contractul Primăriei cu groapa de gunoi de la Chiajna.

Nicuşor Dan spune că Gabriela Firea a avut patru ani să rezolve problema deşeurilor din Bucureşti, dar nu a făcut nimic, şi aruncă problema sectoarelor, care vor fi obligate să se descurce de pe o zi pe alta. Potrivit acestuia, sâmbătă expiră contractul între Primăria Capitalei şi groapa de gunoi de la Chiajna, iar în scurt timp va expira şi contractul cu depozitul din Vidra.

„În loc să fi prevăzut din timp această situaţie şi să găsească o soluţie, Gabriela Firea convoacă un Consiliu General extraordinar pentru 23 martie, care să transfere sectoarelor responsabilitatea de a semna contracte cu gropile de gunoi. Este absolut iresponsabil ca un Primar general să constate azi că i-a expirat contractul cu groapa de gunoi şi să-i lase pe alţii să se descurce cu situaţia", spune într-un comunicat de presă Nicuşor Dan.

Contracandidatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei avertizează asupra riscului ca la sfârşitul lui 2020 Comisia Europeană să lanseze o procedură de infringement pentru Bucureşti pe problema deşeurilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel