Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicoleta, eleva de 16 ani, care a murit la liceu, plânsă de colegi și profesori „Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice"
O elevă de 16 ani din localitatea argeșeană Costești, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la școală. Nicoleta a ajuns la spital în moarte cerebrală și a fost resuscitată timp de 55 de minute, însă medicii nu i-au putut salva viața.
Nicoleta, eleva de 16 ani, care a murit la liceu, plânsă de familie, colegi și profesori  Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice

Colegii și profesorii elevei de 16 ani povestesc că, de dimineață, adolescenta s-ar fi plâns că are dureri de cap. A mers la baie ca să-și revină, dar nu s-a mai întors. Prietenii au găsit-o prăbușită, aproape inconștiență, așa că au adus-o pe brațe în clasă.

„Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice, apoi a închis ochii și și-a pierdut cunoștința totală. Nu aveam ore la clasa ei. Singura persoană care îi cunoaște situația este doamna profesoară de informatică. Ea o ajuta și financiar și îi plătea abonamentul pentru a veni la școală pentru că erau foarte săraci”, a spus, pentru Gândul, profesoara Silvia Țuica.

Citeste si: O adolescentă româncă de 16 ani a murit la şcoală după ce i s-a făcut rău

 

Adolescenta a fost resuscitată aproape o oră de medicii de pe ambulanță, însă fata nu a răspuns manevrelor. Încercările de a salva viață tinerei au continuat și în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Costești. „Este o moarte subită, suspectă. Nu știm ce s-a întâmplat. Părinții o știau sănătoasă, fără alte probleme. Se pare că ar fi avut aseară o stare de greață și dimineață a acuzat cefalee occipitală”, a spus unul dintre medici, precizând că aceasta nu avea  simptome specifice COVID-19.

Autoritățile au declanșat de urgență o anchetă, iar după efectuarea necropisiei urmează să se stabilească exact din ce cauza și-a pierdut viață fata de 16 ani. Între timp, și polițiștii anchetează moartea suspectă a tinerei. Adolescenta nu era cunoscută cu alte afecțiuni medicale. Nicoleta mai avea încă trei frați și provenea dintr-o familie săracă.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?