Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Motociclistul român, arestat în Marea Britanie, după o urmărire cu elicopterul, a fugit din sala de judecată
WhatsApp
Românul Marian D., de 19 ani, a încercat să fugă din sala de tribunal, înainte ca instanța să-l condamne la 46 de săptămâni de închisoare, pentru că a condus cu 290 de km/oră.    
motociclist_roman_marea_britanie

Marian fusese arestat după cea mai rapidă urmărire cu poliţia din Marea Britanie. Motociclistul român a rupt-o la fugă din sala de judecată, însă a fost prins de polițiști. Românul nu este la prima abatere, el fiind urmărit și în luna mai a anului trecut, când a gonit cu 290 de km/oră pe străzile din Londra și trei comitate: Hertfordshire, Bedfordshire şi Buckinghamshire.

Motocicleta condusă de Marian, o Honda CBR 1000, ar fi avut numere false, tânărul român fiind încătușat la finalul unei curse care a durat 38 de minute, scrie The Sun. Băiatul a condus cu o viteză incredibilă, pe interzis și pe culoarea roșie a semafoarelor, fiind monitorizat și filmat de un elicopter al poliţiei londoneze. Într-un final, Marian a oprit la o benzinărie să alimenteze, moment în care a fost prins și arestat, potrivit BBC News.

Românul a pledat vinovat pentru conducere periculoasă, pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, dar şi pentru conducere fără permis şi făra asigurare. În 14 ianuarie, tânărul de 19 ani a fost condamnat la 46 de săptămâni de închisoare.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel