Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mormântul regretatei cântărețe Denisa Răducu, incendiat în totalitate. Omagiile părinților, mistuite de flăcări
WhatsApp
Mormântul Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele răpusă de boală acum doi ani și jumătate, a ars aproape în întregime.

În a doua zi a Anului Nou,  cripta unde regretata cântăreață își doarme somnul de veci, a fost cuprinsă de flăcări. Totul ar fi plecat de la o candelă aprinsă,  iar focul s-a extins din cauza rafalelor de vânt, potrivit cancan.ro. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observat de câțiva oameni aflați în cimitir, însă deja mistuise totul.

Cimitirul din Ștefănești unde odihnește trpupul Denisei Răducu, răpusă de cancer la doar 27 de ani. Ea a murit în zorii zilei de 23 iulie 2017, răpusă de o boală agresivă căreia nu i-a mai putut rezista. De atunci, cripta sa a devenit un fel de loc de pelerinaj, oameni care o îndrăgeau vin zilnic și îi aduceau diverse daruri și îi aprindeau lumănări sau candele.

Tatăl Denisei ridicase, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu, tatăl fetei.

(w670)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel