Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Povestea impresionantă a Monicăi, cerșetoarea din Bistrița ajunsă triplă campioană europeană
WhatsApp
Monica Suneta Csengeri, o fostă cerșetoare româncă impresionează o lume întreagă cu povestea ei, după ce a devenit triplă medaliată cu aur la Campionatele Europene de haltere. 
Monica Suneta Csengeri - cerșetoarea din Bistrița ajunsă triplă campioană europeană 

Monica Csengeri (25 de ani), o fostă cerșetoare din România, a reușit o super performanță la Campionatele Europene de haltere din Moscova. Ea a cucerit trei medalii de aur, sâmbătă, în limitele categoriei 49 kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Moscova, dar povestea din spatele sportivei în vârstă de 25 de ani nu este foarte cunoscută.

Monica Suneta Csengeri cerșetoarea de pe străzile din Bistrița ajunsă medaliată cu aur 

 

Monica Csengeri are o poveste impresionantă de viață. În urmă cu câțiva ani cerșea pe străzile din Bistrița, fiind foarte săracă. Cel care a dus-o în sala de sport a fost Adrian Chivu, acolo unde Monica și-a descoperit pasiunea pentru haltere.

La doar câțiva ani de la acel moment, Monica Csengeri s-a impus la Campionatele Europene de haltere de la Moscova la stilul smuls cu 86 kg, după ce a ratat de două ori la 90 kg. La stilul aruncat, Monica a ieșit învingătoare cu 103 kilograme, iar la total cu 189.

România participă cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova, în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a trei medalii, potrivit ProSport.

VIDEO

 

Povestea halterofilei îi impresionează pe români 

 

"De la traiul pe străzi, la statutul de triplă campioană europeană la haltere. Fata asta, de 25 de ani, are 49 de kg. O mână de om. Monica Csengeri a trăit până acum 9 ani pe străzile din Bistrița, cerșind la propriu pentru a se putea întreține. Apoi, antrenorul său din prezent, Adrian Chivu, i-a ghidat pașii către haltere. De atunci, Monica a fost de neoprit. A câștigat titlu după titlu, totul culminând cu ziua de azi. Triplă campioană europeana la haltere pentru România! Aproape nimeni nu a scris despre performanța asta fantastică. Bravo, Monica!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Polițiștii au Umor.

monica-suneta-csengeri---cersetoarea-din-bistrita-ajunsa-medaliata-cu-aur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel