Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran: "Respirația grea a lui Liviu Dragnea se va simți încă mulți ani peste România"
WhatsApp
Moise Guran cataloghează dur iniţiativa lui Eugen Teodorovici privind pedesprele cu închisoarea pentru neplata contribuţiilor şi a impozitelor. 

"Respirația grea a lui Liviu Dragnea se va simți încă mulți ani peste România. Nici nu se poate spune clar cât e inepție și cât e mentalitate interlopă în proiectul lui Teodorovici cu închisoarea pentru datornici", aa scris jurnalistul, pe pagina sa de Facebook.

Reţinerea şi neplata la timp a impozitelor şi contribuţiilor la bugetul de stat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede o propunerea legislativă iniţiată de Eugen Teodorovici.

Actul normativ pentru modificarea şi completarea Legii 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale prevede că este considerată infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 6 ani "reţinerea şi neplata, încasarea şi neplata, ori, după caz, nereţinerea sau neîncasarea, în cel mult 30 zile de la termenul de scadenţă prevăzut de lege, a impozitelor şi/sau contribuţiilor prevăzute în anexa la lege. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel